хай жиє lafox.net

| інтернет, комп'ютери, linux

і вдруге старий пішов доморя та закинув сіті... гхм. цікаво мені, як шановний пан пушкін уявляв собі закидування морських тенет з берега! але нехай, не про це зараз мова.

отож, і вдруге замовляв я безлімітний доступ для того, щоби викачати установочні диски opensuse 10.3 --- систему хочеться і треба поновити! але от було в мене відчуття, що краще було б одразу замовити на лафоксі, чому не послухався інтуїції?

не буду вдаватися в деталі, але через певні проблеми таки не докачав я 4-гігабайтний iso-образ головного установочного dvd. не вистачило якихось 100 мб.


отож, вчора просто плюнув на ту справу, відкрив старий добрий lafox.net, вибрав усі три необхідні диски opensuse 10.3, клацнув пару разів мишкою --- мовляв, так, замовляю, не ставте лишніх запитань! --- і спокійнісінько сьогодні отримав замовлення. 30 грн за все, включаючи доставку: не треба ні сидіти до першої вночі, щоби запустити закачку, ні рвати волосся на голові вранці, коли виявляється, що вночі зв'язок пропадав...

це вже друге моє замовлення на lafox.net --- першого разу приїхав до мене opensuse 10.1. можна лише похвалити якість роботи цього онлайн-магазину відкритого програмного забезпечення, і порекомендувати усім. молодці.

ура! сьогодні поновлюємо систему. ще раз переглядаю скріншоти і облизуюся.