оцініть свою ауру

| телефон, товари

що таке, в motorola новий анонс? та їм наче прорвало. і знову без слів «оригінальний дизайн» не пройшло — але дивіться самі: motorola aura.

що тут єсть? е... поворотний форм-фактор, дорогий дизайн, корпус зі сталі та алюмінія, 92-каратний сапфір на екрані. і все? ні, ще ціна: $2000. аура дешевою не бува =)

найперше з цього приваблює увагу поворотна кришка. нічого не нагадує? підказую: motorola v70, "оригінальний дизайн" аж 2002 року =) таки так, все нове — це добре забуте старе. на веб-сайті мотороли цей антикваріат вже не знайдеш.

друга цікавинка, як на мене — металевий корпус та клавіатура. але цим сьогодні вже годі здивувати, а надто тих людей, хто готовий платити за телефон хай навіть не дві тисячі, а й удвічі менше.

мене особисто більше цікавлять плани моторолки найближчим часом видати на ринок "соціальний смартфон" на базі android. хто ще не чув — це нова мобільна платформа (тобто операційна система, базові програмні додатки, середовище розробки тощо для мобільних телефонів та смартфонів) від google. побачимо, по-перше, що то буде за машинка, а по-друге — чи зуміє motorola вчасно вийти на ринок з таким продуктом і повторити успіх першої хвилі razr'оманії =)

якщо не вдасться — можна чекати наступного року слухів щодо продажу "мобільного" бізнесу motorola якимось китайцям.