фотодайджест

| оновлене, фотографія

днями знову напишу про фотографію, зокрема про спрагу визнання, про те, чому її принципово неможливо втамувати, про розчарування і певні аналогії з блогерством. турбує мене ця тема — як, мабуть, і майже усіх таких от фотолюбителів.

тим часом пропоную переглянути свого роду фотодайджест: час від часу я переглядаю деякі групи та окремі альбоми на flickr, google picasa та й просто галереї в тенетах, і відмічаю собі світлини, що найбільше сподобалися. навіщо я це роблю — окрема тема. але планую собі щотижня публікувати посилання на ці збірки.

отже, дайджест перший.


порядок світлин довільний. для блогу я кадрую всі фото в квадрат і зберігаю лише зменшені копії — повні версії слід шукати в альбомах авторів (клік на фото) — дуже рекомендую це зробити, там ще багато цікавих фотографій.

p.s. мало не забув про справді важливий момент: усі фотографії тут —українські (не обов'язково географічно, не обов'язково за мовою авторських коментарів до них чи й національності автора, але хоч якось...) і справа не в моєму націоналізмі (він присутній, ніде дітися), а у необхідності окреслити контекст для того, щоби твір був цікавим... але й про це хочеться написати детальніше, тож пишу потихеньку великий допис.