планую поїздку до львова на вихідні

| україна, мандри, позитив

восени я написав про любов до львова як дзен... цей допис і досі лишається одним з моїх улюблених у власному блозі.

чому згадав? плануємо з миленькою поїздку до міста лева. 27-30 березня. їдемо на відкриття йога-студії (деталі пізніше). так трапилося, що попри моє захоплення йогою, я вже з півроку не займався =( трапилося так, що після зміни місця роботи влітку 2008-го новий графік робочого дня не дозволив продовжити заняття в групах київської школи йоги анатолія пахомова. дуже шкодую, і збираюся якось найближчим часом змінити цю ситуацію.


отже, поїздка. нажаль, українська весна не поспішає радувать нас погодою: у львові на той час обіцяють холодну і вогку погоду (+8° c вдень, близько 0° c вночі, дощ). брррр! але нехай — буде нагода просидіти два дні в кав'ярнях, не виїжджаючи з центру =)

їхатимемо власною автівкою.  через таку погоду навіть гуму не мінятиму на літню =) тим часом стан київських доріг наводить на різні думки стосовно того, який маршрут з києва до львова зараз найменше позначиться на стані ходової. можливо, хтось їздив нещодавно, або чув відгуки знайомих водіїв — то підкажіть!

виїхати планую 28-го за 2-3 години до світанку, назад — вдень 30-го. отже, дві доби у львові: як на мене, чудова розвага, зважаючи на нашу з миленькою закоханість у старе місто і його кав'ярні. тут постає друге питання: де зупинитися цього разу? свого часу нам дуже сподобалися готель "відень" та квартира пана романа... але «відень» значно подорожчав за два роки, а щодо квартири, то ймовірність запопасти її вільною на вихідні наближається до нуля. отже, де можна зупинитися без шику, але комфортно, недорого, і неподалік центру?

ну й нарешті третє питання! ми не поїдемо зі львова, доки не вип'ємо кави. але не хочеться щоразу ходити до одних і тих же кав'ярень — якими б затишними вони не були. поділіться власними улюбленими місцинками в центрі!