творча відпустка; саша + лєна = романтика

| україна, романтика, робота

цей тиждень, схоже, випав з мого блогового календаря: попередній допис про йогу для вагітних опубліковано ще аж у п'ятницю...

що поробиш: не пишеться, я не комплексуватиму з цього приводу. причина проста: багато саме текстової роботи в офісі, котра пов'язана з цілою серією цікавих анонсів від acer: нові ультратонкі ноутбуки timeline, новий 11-дюймовий нетбук aspire one, новий довгоочікуваний неттоп revo, новий домашній сервер easystore і ще купа всього (на itc.ua є цікавий звіт романа хархаліса в трьох частинах). втім, про це я зараз теж не писатиму — вже якось трохи пізніше, потрібно трохи натхнення та вільного часу.

відкрити блог змусила коротенька публікація сергія ласкавого зі світлиною замочків, зрізаних з билець київського паркового містка. просто пригадав, як ми з миленькою і перчиком фотографувалися біля тих замочків.

звісно, вішати замочок на знак довічного кохання — це так по-дитячому... але в той же час так простодушно і романтично. ряди за рядами тих замочків різних розмірів та кольорів, аж до зовсім екзотичних — надають (чи надавали?) невеликому місточкові високо між двома схованими в зелені горбами дивну ауру сконцентрованого романтизму. там класно.

втім, я не сприймаю чистку містка за негатив: це звільнення території для самовираження нового молодого покоління. кохаймося =)