донечка вже сама стоїть

| життя, родина, діти

не пройшло і двох тижнів з моменту, коли маленька міля навчилася самостійно сідати — а вона вже сама спинається на ніжки, тримаючись за що-небудь, і досить впевнено стоїть, радіючи своїй справності й посміхаючись на увесь світ =)

насправді вперше мілєчка почала вставати — спершу на колінка — у день виборів, ще тиждень тому (16 січня), тож у неї був час потренуватися для сьогодняшньої фотосесії.

дітки й справді дуже швидко ростуть, змінюються, вчаться нового в цьому віці. якщо раніше доця сприймала маму лише як цицю, навпомацки — то тепер вже завважує, коли миленька виходить з кімнати, і в залежності від настрою може розплакатися. а може спокійно продовжити гратися — якщо вона сита, настрій хороший і є щось цікаве поруч. вчиться говорити: смокче молочко в ліжечку перед сном, а тоді повернеться і щось гугукає до татка, ще й відтворюючи якісь інтонації голосом. раніше навчилася і навіть полюбила пити водичку з маленької блакитної китайської чашечки — а згодом навчилася відмовлятися від води, стуляючи губки і активно відпльовуючись, якщо вода таки потрапить до ротика попри її волю =)

смішна маленька дівчинка.

p.s. от мені цікаво, чи «доживе» цей щоденник до того часу, коли його читатимуть мої діти? тимко вже досліджує інтернет — щоправда, наразі його цікавлять лише флеш-забавки, особливо перегони — такі як от кумедні big pixel racing.