святкова радіоактивність!

| життя, позитив, діти

родина вирішила потішити мене з нагоди невеличкого свята, і реалізувала одну з моїх дитячих (гаразд, підліткових) мрій — тепер я маю собі пару радіостанцій motorola tlkr t7. бачили коли-небудь, як радіє 34-річний чоловік? стримано і контрольовано — от тільки всередині знову прокидається підліток: ура, чергова забавка!

вчора розбирався, як воно працює. випробовувати на дальність (перша думка, правда?!) не було де — відкладемо до весни. зате одразу знайшлося кілька побутових застосувань для рації.

по-перше, в режимі спостереження можна залишити одну трубку біля мілі, коли та спить — як прокинеться і заплаче, буде чути на другому «моторчику». щоправда, малеча найчастіше, прокидаючись, просто тихенько лежить або сидить, роззираючись довкола. інколи досить довго =)

по-друге, тимко сьогодні вже прокидався з рацією — мені досить зручно будити його, водночас заварюючи чай на кухні, а йому також весело гратися у військові переговори по радіо =)

але найцікавіше, звісно ж, почнеться все-таки навесні.

p.s. миленька звітує, що поки я працюю в офісі — вони з мілєчкою вже перевірили роботу моторчиків у режимі «радіоняні» =)