я придбав machinarium!

| комп'ютери, ігри, linux, позитив

щойно я зробив таке… хто пригадає, як я нахвалював збірку інді-забавок humble indie bundle, яку придбав лише за $10 у травні? хто не «повівся» на мою рекламу, не побіг одразу і не придбав — шкодуйте і заздріть, бо покупка виявилася справді вартою своїх грошей.

а щойно… я придбав — нарешті, ура! — machinarium лише за $5! точніше за 41,45 грн. хто грався в першу та другу частини samorost, або хоча б демки, або ж навіть просто читав огляди machinarium’а — тому не треба розповідати, чому це подія!

отже, додаю до скромної колекції інді-забавок для linux, і дякую олегові данилову (дпк) за чергову вчасну «наводку». усім і кожному наполегливорекомендую не пошкодувати грошей і подарувати якщо не собі, то діткам, пару годин щирого задоволення.

два слова про власне оформлення покупки… жодної проблеми при оплаті авалевською платіжною картою visa не виникло: вказав номер карти, код зі звороту… одразу отримав sms-звіт про платіж і доступ до посилань на linux-, windows- та mac-пакунки. все за 2 хвилини. цивілізація, йпрст.