пан знається на збоченнях

| життя, інтернет, кумедне, негатив

twitter та google+ засирають життя, затягуючи в рекурсію перегляду копіпасти, перепублікації, читання безглуздих коментарів з копіпастою, перепублікації і так до нескінченності. щоденник занедбаний, думки рвуться й перетворюються на ту ж копіпасту.

«глибина, глибина, я не твій, відпусти»? я думаю, реальний льоня бурмотів би щось більш подібне до «та тьху! зає…ло вже, нах…й!» — сильніше, дієвіше.

роблю зусилля, повертаюся до щоденника, де думки знову розгортаються в зв’язні речення. де не раз, виклавши думку наполовину, спинявся і відправляв до чорновиків «на потім» — просто тому, що не дозріла ще. хіба в гуглоплюсі, чи тим більше у твітері таке можливе?

на знак преродження перенесу сюди попередній допис із гуглоплюса. оцей пан знається на цифрових збоченнях:
цитата: «ставлю на GTA San Andreas spaceeinstein's all-in-one mod, де є нормальне безсмертя — навіть від вибухів та падінь з висоти. Крім того, невразливим стає транспорт, в якому ти їдеш. Отже, я сідаю в кукурудзяник (маленький сільськогосподарський літак, знайти його можна пройшовши від кар’єру через залізницю до якихось там зелених складів), пролітаю над військовою базою і повільно літаю над вулицями (на цьому літачку можна літати 70-80 км/год, повільніше, ніж авто на трасі), збираючи за собою шобло бобиків із злими копами. потім я лечу на водойму, оглядаюся і спостерігаю масові синхронні стрибки у воду всього шобла» (читати повністю)
респект!

p.s. як на мене, нацкомісії з моралі варто було б зацікавитися ось такими збоченнями. а не порнографією. але ж порно цікавіше, згоден =)