та спалімо вже к бісу!

| політика, україна

знайшовся ось тверезий прогноз:
цитата: на моє глибоке переконання найближчим часом юлія тимошенко буде амністована з ганебним клеймом „грабіжника українського народу“ і активно приступить до передвиборчої боротьби на найближчі парламентські вибори, отримавши допінг для мобілізації свого електорату та так званого електорального болота, щоб вони не сумнівались, хто єдиний може (та ще й на власному досвіді) відстояти інтереси народу „в час смертельної небезпеки, що нависла над ним“» (читати повністю)
гхм, згоден. скажу більше (все моє імхо): «вона» зіграла свою роль «двигунця» помаранчевої революції у 2004-му, — але увесь час по тому лише шкодила вкраїні, як країні, нації та державі.

реінкарнована жанна д’арк. пригадуймо: «спочатку її діяльність принесла французам чимало успіхів та особисту славу самій жанні, але потім вона почала зазнавати невдач». чи не час вже спалить її к бісу? (звісно, в переносному сенсі) якби це не зробили наші «бургундці» — треба було б зробити самим.

тому що найкращий вклад може зробити жанна д’арк у справу революції — це запалити серця своїх прихильників нарешті справжнім вогнем, а не зрежисованою істеричністю на екрані.

p.s. а ось цей допис практично вичерпно виражає все, що я думаю про дії влади щодо тимошенко.