хамбл бандл п’ять!

| комп'ютери, windows, ігри, linux, позитив

ура! вийшла нова збірка інді-забавок humble indie bundle v! котра традиційно відрізняється від більшости інших тим, що всі ігри мають версії для linux (за окремими нецікавими винятками). а також тим, що платити за збірку можна свою ціну.

насправді ніяка вона не п’ята, — а тринадцята, і з них я придбав лише три, здається… решта були об’єктивно або суб’єктивно нецікаві. втім, оті три цілком вартували витрачених, досить невеликих грошей! і якщо я давненько не відкривав жодну з них — то це через брак часу, а ще через те, що dwarf fortress та minecraft разом практично повністю відповідають психологічним потребам гравця у мені.

але нова збірка таки називається humble indie bundle v, і має принаймні три забавки, які варто придбатиатмосферний шедевр limbo, незвично оформлений superbrothers: sword & sworcery, та страхітливу amnesia: the dark descent (в яку я, на жаль, не зможу пограти на своєму «залізі»).


отже… любителі чесно завантажити та пограти в цікаві, трішки незвичні й недорогі інді-забавки прямують просто на сайт проекту humble indie bundle.

поновлено (7.06.2012). у збірці humble indie bundle v поповнення — додали braid (суперська гра, але я вже її маю з іншим humble bundle), super meat boy (мені таке нецікаве), і… так! lone survivor! оце варте уваги.