покращення завтра, секс по телефону сьогодні!

| життя, найцікавіше, кумедне, україна, еротика, негатив

якщо хто гадав, що учорашня історія з дзвінком до служби підтримки найкращого українського банку™ учора ж таки й закінчилася — то ви помиляєтеся, хаха.

перетелефонували з банку мені сьогодні вранці, близько дев’ятої. при цьому впіймали буквально, вибачте за подробиці, в туалеті =) зазвичай я не розмовляю по телефону за таких обставин… можливо, це було вперше за життя, що я зняв слухавку (чекаю кількох дзвінків, котрі справді не можна пропустити), але це не міняє суті. важливо те, що операторові для відкриття запиту (кейса, тікета тощо) потрібні, як і в інших банках, номер картки, піб та кодове слово, але на додачу ще номер паспорта, ідентифікаційний код і розмір протигаза.

уявляєте собі ситуацію?

дзвінок через двадцять годин після звернення, і видай їм миттєво все це, та ще й сидячи на горшку? ще й не назвеш той дзвінок навправду неочікуваним, — мене ж попереджено, що протягом дня (слід було розуміти «протягом доби», хаха) перетелефонують? мені просто не поталанило =)

тепер щодо самої ситуації, котра стала причиною для дзвінка: поповнював через термінал свій рахунок в найкращому українському банку™; перед операцією потрібно вказати, яку суму буде внесено; вказав 1000 грн — а запхав у термінал 1020 грн (останню купюру 200 грн автомат вперто випльовував, тож я згодував йому для тесту 20 грн). радісно поморгавши тактильним екраном, термінал повідомив мене, що успішно поповнив рахунок…

…на 1000 грн.

навіть sms прислав, де ще раз чітко зафіксував: 1000 грн. усвідомили, да? нє, ну всьо чесно в найкращому українському банку™: мене запитали, на скільки я хочу поповнити рахунок? запитали. поповнили рівно на стільки? поповнили. какіє прєтєнзії?

нема претензій, я лише хотів спитати, куди конкретно пішли ті «зайві» 20 грн. просто цікаво було. хто зна, може вони теж «впали» на рахунок, тільки ніхто ще про це мене не встиг повідомити?

в результаті найкраще, що я можу сказати про найкращий український банк™ — це те, що дівчинка на ілюстрації симпатична. на жаль, навряд чи ця світлина (знайшов у тенетах) має прямий зв’язок з банком, скоріше просто еротичний жарт когось із співробітників… інакше я принаймні міг би собі уявляти, що заплатив 20 грн за приємне спілкування з таким от оператором служби підтримки найкращого українського банку™ =)