свіжа інді-фантастика для поціновувачів

| найцікавіше, англійська мова, книги, позитив, товари

це хороший тиждень для любителів почитати англійською, адже майже одночасно вийшли дві збірки фантастики інді-авторів:
  • the sci-fi bundle від storybundle*
  • друга збірка від humble ebook bundle*
традиційно обидві збірки запропоновані за ціною «плати, скільки хочеш», — чим вони привабили мене колись*, тож слідкую за новинками і періодично купую збірки, котрі цікаво було б почитати.

the sci-fi bundle

storybundle був першим* і виходить частіше, тому люблю його більше =) щоправда, літературна якість самих творів та оформлення електронних текстів інколи розчаровують — але це інді, нас попереджено? окрім того, шукати, — і час від часу знаходити! — перлини в таких збірках цікавіше. цього разу storybundle запропонував вісім книжок*, з них дві доступні тим, хто платить $10 і більше.


на сайті для кожної книжки є детальна анотація, фрагмент тексту, відгуки в медіа. тексти доступні у форматах epub (можна відкрити просто у веб-оглядачі*) та mobi (з можливістю відправки одразу на kindle).

humble ebook bundle 2

humble bundle був уже добре відомий завдяки збіркам інді-забавок* з цінником «плати скільки хочеш», коли вийшов перший storybundle… і тоді здивував*, також анонсувавши книжкову збірку, та ще за участю таких авторів, як корі докторов* та ніл гейман*! цього разу маємо шість книжок, з них дві — бонус, якщо заплатити не менше середньої ціни (зазвичай вона зростає, наразі $9,40):


якість оформлення електронних видань — на висоті, тести доступні як epub, mobi (з можливістю відправки на kindle) та pdf.

коротше кажучи… якщо любите фантастику і читаєте англійською — не пропустіть. я вже придбав обидві збірки і розбавлятиму ними свою чергу читання* французькою на goodreads’ах.