тантрум

| ігри

вистачило одного гобліна, що встиг заскочити до фортеці під час облоги, і одного гнома, що залишився за мурами на поталу ворожнечі, щоби мораль у поселенні впала і гноми почали втрачати глузд*. наразі вже п’ятеро бродять коридорами з пустими очима та жагою смерті в думках (на скріншот* потрапило лише четверо).

тепер вся надія на водоспад*, який встигли обладнати просто в центральній шахті перед облогою, на смачні страви* та призначення найкращих спалень* найбільш корисним майстрам.

продовження історії:

p.s. попереднє оформлення* щоденника було зручне і приємне на око, але кастомізований html-шаблон не дозволяв підключити деякі нові можливості інтеграції blogger’а та google plus’а. поміняв на один з «рідних» динамічних шаблонів google — а він, очевидно, глючний, бо час від часу не показує коментарі (як старі, так і ті, що повинні підтягуватися з гуглоплюса). нема щастя в світі google.

p.p.s. повернув старий шаблон… бо ці динамічні шаблони google для blogger’а — це просто дупа якась, а на додачу до всіх глюків у них ще й кат (мітка more) не працює. зовсім. нехай самі ними користуються.