про голі цицьки та оголені груди

| політика, україна, еротика, негатив

вже шкодую, що залишив свій коментар на гуглоплюсах під ось цим зневажливим зауваженням одного з сусідів про «фемен»:
цитата: Я шось не розумію в цьому світі. Нє, це круто, розмахуючи цицьками попиляти хрест жертвам репресій в центрі міста і замість відшкодувати його ремонт, гульнути у Францію і отримати там притулок. Чи милитися у Швейцарію. А ще я не розумію, як голі цицьки можуть стита на захист чиїхось прав. Це все одно, що заради протесту накласти велику купу гівна у формі квітки під парламент. Нє, воно красиво, протест, сморід, всьо такоє, але якось по-дитячому. Але Європа хаває. Розумію, шо політика, але не розумію логіку (читати повністю)
різонуло оте зневажливе «голі цицьки», і змусило пригадати, що я й сам не святий. за це дяка: уважніше добиратиму слова. а щодо «фемен»…

моя ж думка така:
цитата: я ніколи не був прихильником метода, вибраного «фемен», проте як людина, котрій, загалом, подобаються оголені жіночі груди, я схильний принаймні залишити за ними право спробувати мене в чімось переконати =) це приказка для того, щоби було зрозуміло, що далі йде не коментар фаната «фемен».

якщо правда, що сучасний світ став дуже інформаційно залежним, — то правда також, що політичне і соціальне життя стало дуже медіа-залежним (згадується чудова і при тому вільна «mars girl» джефа гарріті): «чорним золотом» є увага аудиторії.

в україні склалася ситуація, коли населення змучилося від метушні й втрачає інтерес до того, що відбувається в державі та країні. що далі, то важче пересічного петю перед телевізором переконати в тому, що суспільна реакція на ті чи інші політичні чи суспільні події — важлива. відтак чимало людей з владою і грошима (поокремо вони вже майже не існують тут) мають все більше змоги не дуже й ховатися, провертаючи свої бізнесові чи політичні справи.

за таких умов оголені груди як інструмент привертання уваги до суспільно важливих тем — не такий вже й поганий. якщо він працює. принаймні він аж ніяк не гірший, ніж барикади і пряме насилля, правда?

звісно, вибір перфомансів (пиляння пам’яток? художнє висирання? публічні статеві акти?) та підозра у політ. замовленні — це вже інші питання. ніхто ж не обіцяв, що наявність грудей та готовність їх показати заради приваблення уваги обов’язково йтимуть в комплекті з художнім смаком та кришталевою чесністю
нікого ні в чім цей коментар не переконав — та я готовий до цього. здивувала зневага до всього, що не подобається… так, це характерна для сучасної малоросійської культури, але є люди, від кого цього не сподіваєшся.
цитата: Проблема в тому, що протестувати - протестували, а за шо - не зрозуміло. Людей, які розуміють ситуацію,переконувати не треба. Інші просто не в'їхали, як пиляння хреста пов'язане з Pussy Riot.

Ну і не зрозуміло, якого дідька замість звичайних хуліганок з дівок роблять цицькових мучениць. Не буду сильно здивований, якщо виявиться, що вони самі собі підкинули зброю, аби отримати карт-бланш на захист Європи.
відповідаю:
цитата: «Проблема в тому, що протестувати - протестували, а за шо - не зрозуміло» — з цим я, можливо, погоджуся. але до чого тут голі груди?!

в 2004 грудей ще не було, протестували красиво, масово, з музикою — і навіть результативно, в короткій перспективі… а в довгій виявилося, що теж байдуже.
решта коментаря (про зброю тощо) мені незрозуміла, бо я років п’ять десь читаю майже виключно новини it. і, на превеликий жаль, тут грудьми нечасто радують =)

наївний, я ще не помітив, що сперечатися нема сенсу… але врешті-решт допис втрапив на очі саме тим людям, кому призначався:
цитата: Надеюсь, эти дуры не в Швейцарии будут просить убежища. И так про них тут часто пишут, берешь утром бесплатную газету, а там опять они. Такое впечатление, что про Украину нашей прессе больше и писать нечего.
далі читати коментарі під цим дописом не мав бажання: святенництво мені огидне.

(c) ілюстрацію запозичив на rue89.com.