тест на качку позитивний

| політика, інтернет, кумедне

when I see a bird that walks like a duck
and swims like a duck
and quacks like a duck,
i call that bird a duck.

(джеймс уіткомб райлі)

перефразуючи жарт американського поета про качку: коли я бачу щось, що лається, як кацапентроль, переходить на особистості, як кацапентроль, і повторює зручні для кремля тези, як кацапетроль — я називаю це щось кацапентролем.

навіть якщо воно пише українською і вдає з себе непересічного патріота.

одним з цікавих екземплярів, котрий, попри україномовність, успішно проходить «тест на качку», є тетяна монтян — але на мою дуже скромну думку, вона є чимось значно більшим і цікавішим, ніж просто кацапентроль, тож мова не про неї.

а оце буквально учора я заблокував у google plus такого собі рене фенікс. заблоквав дуже не одразу, певний час намагався зрозуміти логіку пацієнта опонента…

…і зрештою зрозумів. допомогла мені в цім перепублікація іншим користувачем, який не кряче, як качка, цікавої статті «інформаційний фронт: на яких напрямках наступають путінські провокатори» (перепрошую за московитську мову, але вже як є). переглянув побігом, — і одразу пазл зійшовся і сумніви розвіялися: «тест на качку» позитивний.

банальна істина, як висновок: далеко не всяк, хто говорить українською, мені товариш. покладаюся на логіку — але не дозволятиму кацапентролям скористатися цим і заспамити мені мозок агресивними запитаннями, якщо серце підказує, що переді мною — таки качка.

і жодних докорів сумління щодо блокування цього гімна. чого і вам бажаю ;-)

p.s. ну, а про тих, хто є чимось значно більшим і цікавішим, ніж просто кацапентроль — сподіваюся, рано чи пізно подбає сбу: погляньте, як вона активізувалася.