про день мармулядового презерватива

| канада, негатив

пережили день святого валентина в канаді. спробую коротко передати свої враження… за допомогою образної аналогії. лише прошу не аналізувати її дослівно.

уявіть собі «день презерватива». в цей день ви купуєте кольорові презервативи і весело надуваєте разом з дітками. на вулиці чи не кожен третій громадянин і громадянка йдуть на роботу підстрибом, несучи наповнені гелієм презервативи у формі сердечок. кондитери змагаються в майстерності, виготовляючи мармулядові презервативи. в скляні презервативи наливають пиво, в'язані презервативи носять на голові, рукавички з пиптиками на кожному пальчику продаються на кожній розкладці. ієдине, чого ви не побачите і не почуєте в цей день — та й взагалі будь-якого дня, — то для чого ці презервативи насправді потрібні.

день святого валентина в канаді — це що завгодно, але не день закоханих. дурнуваті червоні валентинки, цукерки або інші подарунки дарують одне одному хто завгодно, де завгодно, але вони ніяк не стосуються витоків свята та теми пристрасного кохання, бо ця тема вельми затабуйована.

це все нмсд, звісно.