телефон за $9

| телефон, поновлено

днями зазирнув до «village de valeur» (це така мережа крамниць вживаних речей), придбав за $9 старенький, але робочий sony xperia m. приніс додому — а він залочений, і не зрозуміло, на якого оператора… нічого. обійшов кілька стендів мобільних операторів у місцевому торговому центрі, емпіричним методом (перепробували півдесятка карток) виявив — bell. зателефонував на службу підтримки — продиктували код розблокування, $0.

дорогою додому заскочив до wallmart’а, віддав $11,50 за картку sim з найдешевшим тарифним планом від publiс mobile: $11,50 на місяць (50 хвилин і 50 вихідних sms); для канади це дуууже недорого.

поновлено (2019-08-14, 15:31). щойно продав цей телефон на kijiji за $35. хлопака трохи поморочив мені голову: почав розмову з повідомлення «20»! мало того, що це просто неповага, так починати торг, так він ще й після підказки, — мовляв, якщо торгуватися, то аргументовано? — не здогадався, що я легко відступив би $5 (вони ж там і були закладені для торгу), якби він хоч трішки доклав зусиль. але ні, в підсумку погодився на ту ціну, яку я вказав у оголошенні. ні, не вміють тутешні торгуватися =/

тариф public mobile $11 на місяць