день народження перчика!

| життя, діти

сьогодні у перчика день народження!

перчуня вже дорослий: чотири роки. дуже цікавий до всього, а надто до автомобілів та комп'ютерів. щовечора, вкладаючись спатки, синочок просить не почитати казочку (вінні-пух? карлсон? мауглі?) -- а обов'язково розповісти щось. "почитай мені казочку без книжки" -- просить він, і додає зазвичай: "про діда і про сусіда". чи "про те, як блискавка мак квін переміг у перегонах", або ж "про те, як хлопчик мурашка був у комп'ютері". це наші бестселери.

хлопчик-мурашка -- так наш перчик називає себе. в цього персонажа є антипод -- хлопчинка на ім'я павсікакій мумрьонкін, котрий не любить чистити зуби, частенько не слухається батьків, і тому встрапляє у всілякі халепи. втім, хлопчик-мурашка до цього часу завжди встигав його порятувати, а останнім часом вони навіть потоваришували, і павсікакій потроху виправляється =)

ну, а казочка про комп'ютер... іноді вже таткові бракує уяви придумати щось нове на автомобільну тему, і тоді на сонну голову народжуються ось такі фантасмагорії: хлопчик-мурашка забагато грався у комп'ютерні ігри, і випадково його фотографія потрапила усередину. злий комп'ютер не хоче його відпускати, а різні персонажі допомагають хлопчикові у його пригодах, і головний серед них -- пінгвінчик тукс =)

десь на двадцятій хвилині казочки ми засинаємо, причому татко перший =)