аварія на південному мості?

| оновлене, україна, автомобіль

сьогодні вранці на заїзді на шляхопровід до південного моста (київ) з правого берега — тягнучка, що досить незвично для цього часу. на початку шляхопровода, з правої сторони декілька метрів огородження вирвано — очевидно, якесь велике авто вночі чи вранці впало вниз зі шляхопровода. увесь правий ряд на цій ділянці зайняли припарковані автівки: народ зупиняється і з інтересом заглядає вниз — там є ділянка гаражів. туди, мабуть, і впав автомобіль.

сам я не зупинявся і не дивився, а зараз не можу знайти нічого про цю подію в тенетах — хтось щось знає?

p.s. тим часом знайшлося багато інших повідомлень про аварії в районі південного мосту. зокрема, в січні 2008 року з моста падав легковий фіат (кореспондент), в липні — фура (for-ua.com)...

оновлення (12:00)
ну от, маємо перші опвідомлення: близько 7:40 сьогодні вантажівка renault впала з другого ярусу південного шляхопроводу на гаражі (першоджерело). водій вантажівки загинув, пасажир — експедитор — виявився заблокованим в пошкодженій кабіні (кияни).

оновлення (15:50)
найбільш детальний звіт про аварію на південному мості шукайте на сайті "другої смуги" -- тут є фото і навіть відео з місця події. за останніми данними, в кабіні був лише водій: лише приблизно о 13:30 його вдалося визволити і передати медпрацівникам.