коротко про google wave, дівчат у масках та каву з коньяком

| життя, думки

коротко про різне. бо на серйозний допис щось знову нема наснаги =)

запросили до google wave

алекс семенюта (той що fireon) прислав запрошення до google wave. кажуть, простіше зрозуміти жінок, ніж google wave?.. значно переоцінюють складність жіночої логіки. коротше кажучи, за півгодинки я так і не впетрав, що воно таке той wave і до чого його можна притулити. тим не менш, відкрив у оглядачі, закладку мінімізував, почекаю — може хтось щось цікаве напише =)

гарних дівчат побільшало?

зважте, як побільшало гарних дівчат і жінок після того... як люди масово повдягали маски =) людство — принаймні та половина, котра прекрасна — століттями шукає рецепт молодості й краси, а все, виявляється, просто: закрити все, окрім очей (і ніг), а головне — закрити жінці рота. можливо, араби таки розуміються на жіночій красі?

кава з коньяком

доволі довго я зовсім не пив кави в офісі — але згодом зрадив тій новій традиції, бо контора придбала кавовий автомат. не той, в який тре кидать монети, а еспресо-машину. втім, автоматична кава не набагато краща за розчинну — рятує лише молоко, коли я не полінуюся його купити. а сьогодні додав трішечки коньяку: сподівався отримати чарівний смак… фу, гидота! не терплю сам коньяк, у суміші з посередньою кавою він кращим не видався.

p.s. не варто сприймати цей допис надто серйозно. особливо посилання на арабів: в 101 випадку зі ста я віддам перевагу жінкам, а не арабам =)