маленька міля вже ходить!

| життя, позитив, діти

маленька міля вже ходить — сьогодні я вперше побачив, як вона вже самостійно спинається на ніжки і самостійно чимчикує! схоже, сам процес приносить їй купу задоволення — а на додачу вона в захваті від нашої з миленькою реакції на ці її маленькі — і водночас такі величезні — досягнення.

насправді, звісно, малеча не за один день навчилася ходити: миленька розповідає, що перші непевні крочки вона робила вже 8–9 червня. окрім того, мілєчка дуже любить бігати, тримаючись за таткові чи мамині пальці. біжить із кухні до дитячої кімнати — там миттєво розвертається, встигай лише за нею, — і мчить назад. і так декілька «кіл» поспіль. певно, тренувалася.

тимофійка тим часом прийняли в музичну школу — для цього він вже від вересня вчився грати на фортепіано. коли він проходив співбесіду, ми не дуже хвилювалися за нього… бо ще не знали, що конкурс буде аж 10 діточок на місце! але тимошко — молодець, чудово показав себе на співбесіді, та ще й зіграв для приймальної комісії дещо з того, чого навчався.

миленька з тимком ходять до психолога: мама непокоїться, що хлопчикові буває складно спілкуватися з однолітками, і що він часом надто агресивно себе поводить вдома…  але загалом у нас все добре =) ми щасливі.