…він наділив її місячними

| життя, думки, чоловіки та жінки, діти

народилося вранці дорогою в офіс:
бог створив жінку доброю, гарною і розумною…але побачивши, що з такою супутницею чоловікові рай не потрібен і пекло не страшне — він наділив її місячними (у твітері)
взагалі сьогодні цікавий ранок видався. учора заїхав до «ашана» за трусиками для малечі — і на імпульсі придбав радіобудильник. давно вже про щось подібне думали з миленькою — цікава забавка, котра б допомогла тимкові легше прокидатися вранці.

ну, частково план спрацював: тимошко таки зацікавився, і ввечері з великим інтересом приймав участь в налаштуванні часу та будильника, а потім слухав радіо на ніч…

але вранці будильник не спрацював =)

ще не знаємо, чому — буде чим розважитися після роботи. можливо, проблема в назві, гиги. але позитивний результат від придбання все-таки є: синочок прокинувся значно легше звичайного, — мені навіть не довелося стягувати його з ліжечка — і сам слідкував за часом, вдягаючись і збираючись до школи. молодець.

трішки зіпсувала ідилію наша мамуся: коли ми вже були на парковці під вікнами, вона вирішила наполягти, щоби тимошко вдягнув куртку, і навіть викинула нам її у вікно, щоб ми не повертались…

куртка лишилася на сливці.

довелося мені, відвівши синочка до школи, повертатися і пригадувати дитинство… нічого, ще можна козакувать: деревце мене витримало, куртку порятовано. але претензії до божественної інженерної думки лишилися.