пропоную заборонити футбол!

| кумедне, україна, еротика, порнографія

читаю статтю про черговий напад святенництва в українських можновладців, і не знаю вже, сміятися чи продовжувати ставити риторичні питання. голова нацради з питань телебачення та радіомовлення вперто намагається…
цитата. …захистити користувачів українських кабельних мереж від каналів еротичного „і десь навіть порнографічного“ змісту (читати повністю)
бракує сил вже навіть просто спостерігати цей карнавал. тож залишається, мабуть, лише сміятися.

якщо уявити собі, що рано чи пізно цим клоунам таки вдасться неможливе, еротика та порно повністю й назавжди зникнуть з теренів україни в будь-яких проявах… що далі? я пропоную нацраді заборонити… футбол!

уявуіть собі: заборона трансляцій футбольних матчів та навіть імітації дій, що нагадують гру в футбол, особливо за участю неповнолітніх. заборона зберігати та розповсюджувати спеціалізований одяг та інвентар. заборона відтворення та розповсюдження правил гри. примусові обшуки в офісах та приватних оселях громадян, котрі підозрюються в таких діях.

виграш очевидний: такий крок викличе в масах значно сильніший інтерес і довше відволікатиме увагу суспільства від решти проблем у державі.

p.s. про своє ставлення до порнографії я вже писав. додам лише, що тема стала для мене свого ще одним (на додачу до кіно та літератури) індикатором щодо того, чи варто спілкуватися з людиною.