інтерактивний подарунок для малят

| книги, android, позитив, діти

якось я пропустив цікаву культурну подію… видавництво «а-ба-ба-га-ла-ма-га» growbery books спільно з вітчизняним постачальником електронних читалок pocketbook підготували подарунок для діточок до новорічних свят, — інтерактивну електронну «книжку-з’їжку», веселий кулінарний довідничок для малят.

це не електронна книжка в класичному розумінні (текст + статичні ілюстрації), а спроба створити своєрідну гру для діток: зображення (майже) кожної сторінки запрошує доторкнутися до історії та пограти в простенькі, але кумедні й гарно оформлені міні-головоломки або переглянути міні-мультик. втім, дивіться самі…



дякуємо студії «технопарк» за відео-огляд та gagadget’ові за нагадування.

в технічному плані ця книжка — додаток для android (версії 2.0 та старше), призначений в першу чергу для запуску на мультимедійних планшетах; доступний в маркеті. текст та озвучка — трьома мовами (українською, англійською, російською).

більше того, «а-ба-ба-га-ла-ма-га» growbery books та pocketbook справді зробили подарунок під ялиночку, тому що дозволили усім бажаючим завантажити книжечку безкоштовно в період з 26 грудня по 8 січня.

ну і найцікавіше! сьогодні вже 11-те? а ви все-одно прямуйте в маркет, негайно — може, вам поталанить? (підказка: «книжка-з’їжка» все ще доступна безкоштовно!) не спізніться =)

p.s. завантажив на смартфон, перевірив — працює, надзвичайно приємна забавка. щоправда, на смартфоні все надто дрібненьке, «книжка-з’їжка» таки проситься на планшет.

p.p.s. не питайте, чому я подумав про «а-ба-бу»… не знаю =/ виправився — це growbery books!