трек вихідного дня

| життя, плавання, велосипед

футбол з єврами — то не моє. тим більше, що мова йде про «подивитися», а не пограти. я краще сяду на велосипед або сходжу в басейн.

на жаль, знову закрився на літо «спартак», лише до кінця місяця працює «наука»… спробували з колегою розвідати умови відвідування басейну «sport life» на петрівці, але там сидять дуже мудрі голови: або 6’500 грн за річний абонемент — або гуляйте, разових відвідувань нема. як маркетолог, я розумію розрахунок… і як маркетолог, не збираюся купувати річний абонемент.

залишається велосипед. і, здається, я знайшов свій трек вихідного дня: святошинське озеро — ірпінь — коцюбинське — академмістечко, 28 кілометрів (разом з одним колом круг озера), приблизно 30% лісовими грунтівками. фактично знайшов «навпомацки», шукаючи трек лісом від коцюбинського до ірпіня, яким ми колись катали пару разів із братиком.

спершу збирався їхати в спокійному темпі — але коли викотився на рівнесеньке нове шосе від біличів на ірпінь, відчув азарт і трішки притис… далі вже крутив як дурний =) за півтори години захекався як той пес.

тим часом братик розкатує треки парку albion hills поблизу торонто, і ще не скоро ми з ним покатаємося разом…