епітафія для ukrainians.co

| інтернет, кумедне, україна


ну що, панове «марсіяни з лемківським корінням», ukrainians.co фзьо? =)
цитата | «всі ці обіцянки збудувати «новий найкрутіший сервіс спеціально для українців / велосипедистів / веганів / марсіян з лемківським корінням» завжди породжують завищені очікування, занижену якість продукту та постійне погіршення ситуації на ринку аналогів» (na chasi).
навіть не знаю, чи сміятися (бо результат був легко прогнозований), чи плакати (бо комедія тривала лише чотири місяці). оглядова стаття була би чудова, якби… її було опубліковано наступного дня після анонсу тієї міфічної соціалочки для українців — тому що всі, абсолютно всі перелічені фактори провалу були очевидні від самого початку!

ну, насолоджуйтеся принаймні «розбором польотів», якщо ті 4 місяці можна назвати польотом. а ми посміємося з «марсіян з лемківським корінням»:
цитата | «найбільш вразливими стали близько 400 тис користувачів, які внесли свої email, імена та прізвища, а також інші дані плюс навіть якийсь першопочатковий контент до чергового сайту, адміністратори та бенефіціари якого нікому не відомі» (na chasi)