питаннячка про кевіна спейсі

| негатив

ине все мені зрозуміло в сексуальному скандалі навколо кевіна спейсі. себто… я абсолютно проти примусу до стосунків, особливо стосовно неповнолітніх. але лишаються питання…

1. велика кількість об'єктів домагання спейсі мали більше 18 років, і переважна більшість випадків трапилися в період з 1995 до 2009 року; звідси питання: чи світить цим повнолітнім якась відповідальність за те, що правоохоронні органи не отримали вчасно заяви про ймовірний злочин і, відповідно, спейсі мав змогу ще кільканадцять років (!) тиснути на інших жертв? так, я розумію, зараз всі посилатимуться на травматичний синдром і все таке — але серед цих жертв був і тридцятилітній дядько.

2. netflix поставив крапку на кар'єрі спейсі — це називається у великому бізнесі damage control: показати, що ти тут ні до чого, ні про що не знав, а тепер от таке вийшло, і реакція має бути жорсткою. чудово. звідси питання: гроші глядачам за передплату netflix, перегляди «карткового будинку» на google play ($2,99 за епізод) — коли повертатимуть?

3. і пов'язане з цим питання: поки суд та діло — а всі попередні епізоди зі спейсі на netflix'і та google play доступні, як і раніше. тобто спейсі в нових серіях — це бяка-бяка, практично гвалтівник і педофіл, але спейсі в серіях, що вже вийшли — ну, куди вже подітися, нехай далі заробляє нам гроші? там же багато інших акторів, то ж і їхня праця. звідси питання: де гарантії, що в інших акторів та акторок все гаразд з минулим? чи не варто перестрахуватися і зняти к бісу все з прокату?

я маю ще питання, але поки досить і цього.